متن کامل خبر


 
از سوی فدراسیون سرآمدان علمی؛ دانشگاه تربیت مدرس دومین دانشگاه برتر کشور معرفی شد

خلاصه خبر: از سوی فدراسیون سرآمدان علمی کشور، دکتر علی مرسلی عضو هیات علمی دانشگاه به عنوان سرآمد علمی کشور و دانشگاه تربیت مدرس به عنوان دومین دانشگاه برتر کشور معرفی و تقدیر شدند.

در مراسم ششمین دوره برنامه سرآمدان علمی کشور که با حضور دکتر ستاری معاون علمی و فناوری رییس جمهوری و دکتر سعید سرکار دبیر فدراسیون سرآمدان علمی کشور برگزار شد، پس از معرفی ۱۱۵ سرآمد علمی، دکتر علی مرسلی با کسب رتبه اول به عنوان سرآمد علمی تقدیر شد. در این فهرست دکتر میرفضل الله موسوی، دکتر غلامرضا موسوی، دکتر علیرضا محجوب، دکتر علیرضا ریاحی بختیاری، دکتر عیسی یاوری، دکتر یدالله یمینی و دکتر محمود علی اف خضرایی به ترتیب به عنوان سرآمدان علمی از دانشگاه تربیت مدرس معرفی شدند.
در این مراسم سه دانشگاه و موسسه برتر نیز معرفی شدند. بر این اساس رتبه اول به دانشگاه صنعتی شریف رسید و دانشگاه تربیت مدرس و پژوهشگاه دانش‌های بنیادی به ترتیب دوم و سوم شدند.
رییس دانشگاه در ششمین نشست سرآمدان علمی کشور ضمن تاکید بر ضرورت توجه فدراسیون سرآمدان به حوزه های علوم انسانی و اقتصاد اظهار داشت: دانشگاه تربیت مدرس طی چند سال اخیر توانسته رتبه های خوبی را در این فدراسیون کسب کند.
دکتر محمد تقی احمدی با بیان اینکه برای فعالیت های علمی و پژوهشی در دانشگاه تلاش های زیادی می شود، گفت: ما در این دانشگاه هسته های تخصصی را تشکیل دادیم تا از تمام پتانسیل های دانشگاه بهره ببریم.
رییس دانشگاه خاطرنشان کرد: ما از فدراسیون سرامدان علمی درخواست داریم تا نسبت به حضور سرآمدان در کنفرانس های علمی ژاپن اقدام کنند. حضور سرامدان علمی ایرانی می تواند سکوی پرشی باشد تا به این واسطه با دانشمندان برتر جهان ارتباطاتی برقرار کنند.
گفتنی است برنامه دستیابی به مرجعیت علمی با مدیریت و حمایت معاونت علمی‌وفناوری ریاست‌جمهوری از سال ۹۴ و با هدف شناسایی مستمر افراد توانمند و دارای بنیه علمی قوی تدوین شد تا ضمن حمایت‌های ویژه از این افراد، کشور را به سمت مرجعیت علمی سوق دهد.
دکتر علی مرسلی متولد سال ۵۱ و استاد گروه شیمی معدنی دانشکده علوم پایه است. وی مدرک کارشناسی شیمی را از دانشگاه تربیت معلم، مدرک کارشناسی ارشد شیمی معدنی خود را از دانشگاه زنجان و مدرک دکتری در شیمی معدنی را از دانشگاه تربیت مدرس دریافت کرده و از سال ۸۲ به عنوان عضو هیات علمی در دانشگاه مشغول تدریس و پژوهش است. انتشار بیش از ۶۰۰ مقاله در مجلات بین المللی، ارائه ۶۰ مقاله در سمینارهای ملی و بین المللی، ثبت ۵ اختراع بین المللی و ۳ اختراع داخلی، تألیف ۳ کتاب داخلی و ۳ کتاب بین المللی را در کارنامه خود دارد. کسب عناوین دانشمند منتخب کشورهای اسلامی، دانشمند منتخب ISI، پژوهشگر برگزیده جشنواره نانو فناوری، پراستنادترین نویسنده ایرانی در نمایه های بین المللی، پژوهشگر برتر دانشگاه، محقق نمونه انجمن فناوری نانو، استاد برجسته شیمی معدنی و رتبه برتر جشنواره نانو فناوری از جمله افتخارات وی می باشد.
روابط عمومی دانشگاه کسب این موفقیت ارزشمند را به دانشگاهیان تبریک می گوید.


31 خرداد 1400 / تعداد نمایش : 3096