متن کامل خبر


 
نوآوري و حل مسائل جامعه در گروي فعاليت هاي بين رشته اي است

خلاصه خبر: دكتر احمدي در نشست شوراي دانشگاه كه يازدهم ارديبهشت ماه برگزار شد، بر ضرورت تعامل دانشكده ها و گروه هاي مختلف براي انجام فعاليت هاي بين رشته اي تاكيد كرد.

دكتر احمدي در نشست شوراي دانشگاه كه يازدهم ارديبهشت ماه برگزار شد، بر ضرورت تعامل دانشكده ها و گروه هاي مختلف براي انجام فعاليت هاي بين رشته اي تاكيد كرد.

در ابتداي اين نشست دكتر احمدي رييس دانشگاه به موضوع رتبه بندي دانشگاه اشاره و اظهار داشت: بر اساس اعلام سرپرست پایگاه استنادی علوم جهان اسلام(ISC) دانشگاه تربیت مدرس به عنوان دومین دانشگاه جامع کشور در بین مؤثرترین دانشگاه های جهان جای گرفت.
وي با اشاره به برگزاري اجلاس روساي دانشگاهاي برتر كشور ( گروه1) در هفته گذشته، تصريح كرد: در اين نشست برخي از فعاليت ها و مطالبات مهم دانشگاهها مطرح شد. دبير شوراي عالي امنيت ملي مهمان ويژه اين نشست بودند تا مسائل خاص سياسي و امنيتي در دانشگاهها با ايشان در ميان گذاشته شود و ايشان در خصوص پشتيباني ويژه از جامعه علمي كشور و تعامل دانشگاهي و علمي قول مساعدت دادند.
وي در ادامه در خصوص توسعه قطب هاي علمي در دانشگاه تصريح كرد:‌ با توجه به پيگيري هاي معاونت پژوهشي و باز شدن فرصتي براي تاسيس قطب هاي علمي در دانشگاه، موج جديدي از درخواست هاي دانشكده ها براي تاسيس قطب هاي علمي ايجاد شد و بيش از 32 قطب علمي، تقاضاهاي خود را ارائه نمودند و در اين راستا دانشگاه اين قابليت را دارد كه در محورهاي خاصي به عنوان قطب كشوري شناخته شود.
وي در ادامه افزود: در خصوص برگزاري دوره كارشناسي ارشد زبان انگليسي براي دانشجويان خارجي، دانشكده ها فعاليت هاي خوبي داشتند و رييس واحد بين الملل دانشگاه در حال توسعه اين فعاليت مي باشد تا حركت توسعه فعاليت هاي بين المللي و افزايش دانشجويان خارجي كه از شاخص هاي مهم طرح تحول راهبردي است تسريع شود.
رييس دانشگاه تاكيد كرد: هر دانشكده مجموعه كوتاهي از فعاليت ها و دستاوردهاي خود را به صورت اسلايد تهيه نمايد تا در محافل مختلف بين المللي، سايت دانشگاه و ... به عنوان تبليغي براي فعاليت هاي علمي و پژوهشي دانشكده ها ارائه گردد.
دكتر احمدي با اشاره به آغاز كار دانشكده علوم و فناوري هاي بين رشته اي يادآور شد: دانشكده علوم و فناوري هاي بين رشته اي با شروع فعاليت شوراي علمي آن، آغاز به كار كرد. اين دانشكده در زمينه رشته هاي بين رشته اي كه كليد پيشرفت هاي علمي دانشگاه است به عنوان نقطه تلاقي ميان دانشكده ها و گروه هاي مختلف مي باشد و شوراي علمي آن از افراد شاخص و تراز اول دانشگاه از رشته هاي مختلف تشكيل شده است كه با هدايت دكتر حسينخاني آماده پذيرش پروپوزال هايي هست كه بين دانشكده ها و گروه هاي مختلف به عنوان موضوعات بين رشته اي مطرح مي شود و اين امر سبب مي شود دانشكده ها از حالت درون گرايي خارج شده و با رشته هاي ديگر ارتباط سازنده برقرار كنند و باعث شود جرقه هاي نوآوري و حل مسائل جامعه كه معمولا چند بعدي است بتواند در ذهن محققان شكل بگيرد و فعاليت هاي ارزنده اي رقم بخورد.
وي در خصوص فعاليت هاي دانشگاه در ايام انتخابات دوازدهمين دوره رياست جمهوري اذعان داشت: در هيات نظارت سه نفره اي كه در اين خصوص در دانشگاه شكل گرفته است،‌ امكان ترويج و تشويق برگزاري جلسات موثر در افزايش دانش سياسي مربوط به انتخابات براي دانشجويان و اساتيد پيش بيني شده و اميدواريم فعاليت هاي موثر دانشگاه به گونه اي شود كه درس مردم سالاري را براي جامعه به صورت زيبا و آراسته اي محقق كند.
در ادامه اعضاي شورا در خصوص مسائل مختلفي همچون فعاليت بنياد خيرين دانشگاه، اعضاي شوراي راهبردي دانشكده علوم و فناوري هاي بين رشته اي، زمان مصاحبه دكتري، پذيرفته شدن دومين مجله دانشكده كشاورزي در پايگاههاي اطلاعاتي دنيا و ... مطالبي را عنوان كردند.
در اين نشست همچنين رييس دانشگاه با اهداي لوح تقدير از زحمات دكتر اسدالله كرد نائيج رييس پيشين مركز مطالعات مديريت و توسعه فناوري تشكر و قدرداني كرد و براي دكتر حسن دانايي فرد رييس جديد اين مركز آرزوي موفقيت نمود.


16 اردیبهشت 1396 / تعداد نمایش : 2318