متن کامل خبر


 
نشست طب و تغذیه در فرهنگ ایرانی و اسلامی برگزار شد

خلاصه خبر: نشست طب و تغذیه در فرهنگ ایرانی و اسلامی با حضور استاد و متخصص در طب سنتي ، دکتر دریایی دهم مهر ماه در سالن استاد مطهري برگزار شد.

نشست طب و تغذیه در فرهنگ ایرانی و اسلامی با حضور استاد و متخصص در طب سنتي ، دکتر دریایی دهم مهر ماه در سالن استاد مطهري برگزار شد.

در اين نشست دكتر دريايي با تاكيد بر اهميت نقش غذا در سلامت مردم اظهار داشت: در طب اسلامي ما اهميت نوع تغذيه افراد و بررسي آن قبل از تجويز دارو بسيار مورد توجه قرار گرفته است و براي آنكه بتوانيم فرد بيمار را درمان كنيم اول بايد به غذاي او بپردازيم و آن را اصلاح كنيم.
وي در ادامه به شيوه هاي درست تغذيه با توجه به نوع طبع افراد و گرمي وسردي آنها اشاره نمود.
وي خاطر نشان كرد: 4 خلط بلغم، صفرا، ‌سودا و دم بايد در بدن به تعادل وجود داشته باشد و غلبه يكي از آنها و عدم تعادل در بدن سبب ايجاد بيماري خواهد شد و اگر كبد و معده در بدن انسان بيمار شود كل بدن به تبع آن بيمار و دچار عدم تعادل مي شود.
وي با تاكيداتي در خصوص پيشگيري از سرماخوردگي و درمان آن تاكيد كرد: در سرماخوردگي هاي ساده احتياج به مصرف آنتي بيوتيك نيست. آنتي بيوتيك ها با ورود به معده، ميكروب هاي مفيد آن را از بين مي برند و سبب مي شوند ويتامين هاي گروه B در بدن ساخته نشود و اين ويتامين نقش اساسي در تركيب با آنزيم ها و هورمون هاي بدن دارد.
وي افزود: مصرف يك تا دو ليوان آب ميوه شامل يك عدد هويج، يك عدد سيب و يك عدد چغندر و نيز مصرف ليموترش به همراه عسل و آب ولرم در افزايش ايمني بدن و جلوگيري از ابتلا به آنفولانزا نقش بسزايي دارد و با مصرف مواد مفيد و مغذي ديگر احتياج به تزريق واكسن آنفولانزا نخواهيم داشت.
وي همچنين بخور آويشن،‌ بخور گياه اكاليپتوس،‌ بخور نعناع و گشنيز و بخور پياز رنده شده داخل آب جوش و نيز چرب كردن بيني با روغن سياه دانه يا روغن بنفشه در زمستان را براي رفع سرماخوردگي بسيار موثر دانست.
وي در پايان تصريح كرد: با تغذيه اسلامي و استفاده از گياهان سنتي موجود در ايران مي توانيم مردم را درمان كنيم و احتياجي به مصرف داروهاي شيميايي و عوارض بي شمار آن نخواهيم داشت.


11 مهر 1395 / تعداد نمایش : 2162