بیست و یکمین جشنواره بین المللی تئاتر دانشگاهی ایران

خلاصه خبر: در مراسم پایانی بیست و یکمین جشنواره بین المللی تئاتر دانشگاهی ایران که با حضور هنرمندان و دانشجویان در تالار وحدت برگزار شد، دو نمایش "مقدس" و "از خط زرد فاصله بگیرید" از دانشگاه تربیت مدرس در بخش هایی از جشنواره به عنوان نامزد اثربرگزیده معرفی شد.

در آیین اختتامیه جشنواره بین المللی تئاتر دانشگاهی ایران در بخش صدا و موسیقی امید مشهدی از دانشگاه تربیت مدرس مورد تقدیر قرار گرفت. پدارم رضوانی برای نمایش از خط زرد فاصله بگیرید نامزد بهترین اثر بخش طراحی نور و سعدی محمدی برای نمایش مقدس نامزد اثر برگزیده بخش طراحی صحنه بودند که در نهایت لوح تقدیر بخش طراحی صحنه به نمایش مقدس از دانشگاه تربیت مدرس تعلق یافت. در بخش بازیگر برتر زن جشنواره نیز از گلنوش قهرمانی برای بازی در نمایش از خط زرد فاصله بگیرید از تربیت مدرس قدردانی شد. نادر خوشبخت برای نمایش مقدس از دانشگاه تربیت مدرس به عنوان نامزد بازیگربرتر مرد معرفی شد و به داریوش رشادت از دانشگاه تربیت مدرس لوح تقدیر اهدا گردید. گفتنی است بیست و یکمین جشنواره بین المللی تئاتر دانشگاهی ایران، 16 تا 25 اردیبهشت در در بخش های پوستر، عکس، تیزر، مرور، نمایش نامه نویسی، پژوهشی، صدا و موسیقی، طراحی نور، طراحی لباس، طراحی صحنه، بازیگر برتر زن و بازیگر برتر مرد برگزار شد.

1 خرداد 1397 / تعداد نمایش : 1445