انجمن علمی انیمیشن دانشکده هنر و معماری اقدام به برگزاری کارگاه «معرفی موشن‌گرافیک» می‌نماید.

خلاصه خبر: انجمن علمی انیمیشن دانشکده هنر و معماری، دانشگاه تربیت مدرس با همکاری انجمن موشن گرافیک ایران، اقدام به برگزاری کارگاه «معرفی موشن‌گرافیک» می‌نماید.

انجمن علمی انیمیشن دانشکده هنر و معماری، دانشگاه تربیت مدرس با همکاری انجمن موشن گرافیک ایران، اقدام به برگزاری کارگاه «معرفی موشن‌گرافیک» می‌نماید. این کارگاه 5 ساعته که در تاریخ 21 آذر ماه سال جاری، در استودیوی تلویزیونی گروه انیمیشن و سینمای دانشکده هنر و معماری دانشگاه تربیت مدرس برگزار می‌گردد، به آموزش سرفصل های مهمی در حوزه موشن گرافیکس خواهد پرداخت. در این نشست، 7 تن از اساتید این حوزه، از ساعت 13 الی 18 موضوعات زیر را پوشش خواهند داد: 1. موشن گرافیکس؛ از ایده تا اجرای فلت موشن 2. موشن گرافیکس و کنیتیک تایپوگرافی 3. موشن گرافیکس و تلویزیون 4. موشن گرافیکس معرفی ابزارهای قدرتمند Cinema 4D 5. موشن گرافیکس و ویدئو مپینگ لازم به ذکر است که شرکت در این کارگاه آموزشی برای عموم آزاد و رایگان است و نیازی به ثبت نام ندارد. با این حال علاقه مندان می‌توانند برای اطمینان بیشتر، از طریق لینک زیر اقدام به ثبت نام در این رویداد علمی نمایند:https://evnd.co/Y4Mr کارگاه معرفی موشن گرافیکس - سه‌شنبه ۲۱ آذر ۹۶ خرید بلیت و ثبت‌نام کارگاه معرفی موشن گرافیکس در ایوند - زمان: سه‌شنبه ۲۱ آذر ۹۶ - موضوع: فرهنگی هنری - محل برگزاری: تهران انجمن علمی انیمیشن دانشکده هنر و معماری دانشگاه تربیت مدرس با همکاری انجمن موشن گرافیک ایران برگزار می کند:

18 آذر 1396 / تعداد نمایش : 2547